DJ EVENT VÄXJÖ DJ . LJUD & LJUS . DEKORATION . UTHYRNING

RECENSIONER

Vårt mål är att alla ska trivas på dansgolvet oavsett ålder

Intresserad av några kundrecensioner? Nedan kan ni läsa några utav inläggen!

Totalt 48 inlämnade omdömen från kunder som anlitat oss!
Genomsnittligt Betyg: 4.9 stjärnor (Baserat på 48 omdöme)

Superkul med att kunna dansa loss 🙂

Allt är bra här och jag vill tacka dig så mycket för senast. Många har kommit fram till mig och var otroligt nöjda med kvällen. Bra blandad musik och många tyckte verkligen att det var superkul med att kunna dansa loss 🙂

KÖK 11 är verkligen en supertrevlig lokal. Vi är väldigt nöjda med vår Julfest. Du ska ha stort tack!

Företagsevent, Julfest
Jeannie Siebolds
Växjö
2019/12/17

Superbra

Vi har bokat DJ Växjö flera gånger och aldrig har vi blivit besviken!
Superbra musik och härlig stämning i hela PAX tillsammans med DJ Växjö.

Julfest
PAX studentförening
Växjö
2019/12/02

Grym DJ med bra set-up, trevligt bemötande, bra samarbete och framförallt bra musik ❤

Otroligt smidig i planering och kommunikation innan eventet där ingenting kändes omöjligt och alla frågor var välkomna. Proffsigt utförande, flexibla i sitt sätt att arbeta och bra val av musik baserat på de referenser vi gav. Prisvärd och bra service!

Tack DJ Växjö för att ni bidrog till en grym bröllopsfest!

Bröllop
Caroline Andersson
Växjö
2019/10/02

Allt funkade utmärkt!

Bra information på hemsidan, enkelt att boka, bra och snabb kommunikation och bra service. Mycket nöjd!

Privatfest
Ingela Åberg
Växjö
2019/09/15

Bra och enkelt ☝️

Bra att ha kontakt med, ordning och reda. Riggar allt själv och har full utrustning. Spelar musik med drag i som är kul att dansa till. Spelar önskemusik och är flexibel.

Cykelfest
Ingela S.
Växjö
2019/09/12

Hundevenemang utomhus

Väldigt bra, jättenöjd med produkt och bemötande. Återkommer!

Ryttargala
Birgitta Staflund
Moheda
2019/07/30

WOW

Otroligt bra service. Otroligt bra högtalare. Inget annat än supernöjd. Haft två otroligt lyckade fester med DJ event växjös högtalare, båda gångerna har fungerat suveränt.

Så ett stort tack!

Födelsedagsfest, Uthyrning
Daniel
Furuby
2019/07/16

Perfekt!

Festen fick det lilla extra och blev perfekt!! Otroligt bra och smidig service. Rekommenderar starkt!

Privatfest, Uthyrning
Petter S
VÄXJÖ
2019/06/01

Vi är jättenöjda!

Hej!

Vi är jättenöjda!
Många gäster hade mkt att prata om, därför var de lite sena in på dansgolvet.
Tyckte allt flöt på bra och extra plus att du bytte låtarna efter 2-3 min så man aldrig hann tröttna.
Ha det fint!
Helena och Jonni
Bröllop
Helena och Jonni
Wilhelmshill Evedal
2019/05/27

Helt fantastiskt! ❤❤

Vi är så otroligt nöjda över Dj Event Växjös och Jacks insats under vår bröllopsfest. Musiken som spelades under festen var precis så som vi hade önskat och våra gäster och vi hade en underbart bra kväll på dansgolvet.
Jack var väldigt hjälpsam med att fixa vår inmarschlåt (flera låtar ihopklippta till ett medley) samt att styra musiken till vår “första dans” där vi hade koreograferat en dans istället för vals.

Vi kan verkligen rekommendera Dj Event Växjö och är vi i behov av DJ till någon annan fest så vet vi vart vi kommer att vända oss.

Tack ännu en gång!

Med vänlig hälsning,
Frida och Erik

Bröllop
Frida och Erik Ivarsson Litzén
Tjureda Bygdegård
2019/05/21

En fantastisk spelning ❤

Tusen tack för en fantastisk spelning, som alltid! Vi är supernöjda!!

Företagsevent, Julfest
Anna Persson
Växjö | Risingegården
2018/12/08

Fjärde år i rad! Ödmjuk och lyhörd DJ ☝️

Vi är mycket nöjda med musiken och Valentina! Ödmjuk och lyhörd DJ. Toppenbra! ? ❤

Privatfest
Marie Drifalk
Växjö | Araby Wärdshus
2018/11/17
0
[]
×
WOHO... FESTA MER, SPARA MER! 😊

Ange din e-postadress och få en rabattkupong i din inkorg!

Nej tack! Lägg i varukorgen utan en exklusiv rabatt *Genom att fylla i detta för att du registrerar dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och kan avsluta prenumerationen när som helst.
×
Välkommen att kontakta oss!

X
KONTAKTA OSS